Historiek

In 1975 startte Julien Van Bergen in Arendonk een eenmansbedrijf voor vloeren, wandtegels en natuursteen. Samen met het klantenbestand groeide doorheen de jaren ook het assortiment en het aantal medewerkers.

Van Bergen ontwikkelde zich tot dé kwaliteitsreferentie voor vloeren, tegels en natuursteen in de Kempen en het zuiden van Nederland. Een gemotiveerd team leidt het bedrijf in dezelfde traditie als oprichter Julien Van Bergen: u als klant krijgt alle nodige tijd en aandacht om de juiste keuzes te maken.

Van Bergen maakt deel uit van de overkoepelende B&R Bouwgroep. Dit geeft ons de kans om door te groeien en te profiteren van de in de groep aanwezige kennis en expertise.

Onze klanten

Van Bergen richt zich zowel tot particulieren, overheidsorganisaties als projectontwikkelaars.

Wij leveren en plaatsen vloeren, wandtegels en maatwerk in natuursteen in woningen, appartementsgebouwen, scholen, winkels, kantoorgebouwen, serviceflats, sociale woningen, ziekenhuizen, …

Plaatsingsdienst

Van Bergen heeft eigen vakbekwame plaatsingsteams in dienst die de gekozen vloeren, tegels of natuursteen plaatsen volgens de regels van de kunst. Wij werken met korte wachttijden. Hoe dan ook doen wij het maximale om de afgesproken timing te respecteren.

Indien gewenst staat Tegels Van Bergen ook in voor de volledige vloeropbouw. Dit houdt zowel de uitvulchape, de vloerisolatie en het schuimbeton in. Zo hebt u één aanspreekpunt voor de volledige coördinatie en uitvoering.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en vakmanschap bij plaatsing

Toonzaal

Sommige klanten weten precies wat ze willen, anderen vragen juist om mee te denken. Van Bergen biedt oneindige keuzemogelijkheden en staat iedereen bij met raad en daad.

U bent steeds vrijblijvend – al dan niet na afspraak - welkom in onze uitgebreide toonzaal. Hier vindt u talrijke demonstratieopstellingen.

Wij trekken steeds alle nodige tijd uit om u persoonlijk te adviseren en te inspireren. Samen ondernemen we een zoektocht naar de vloeren en de wandtegels die het best bij uw behoeftes, stijl en smaak passen. Wij denken met u mee, geven advies betreffende het juiste onderhoud en lichten objectief zowel de voor- als nadelen van de verschillende opties toe. Wanneer u de nodige keuzes hebt gemaakt, staat Van Bergen in voor de volledige calculatie. Op basis van het plan of de nodige opmetingen, werken we een gedetailleerde offerte uit.