Zelf aan de slag

Tegels en vloeren - Doe het zelf

Ook klanten die zelf aan de slag willen, staan we bij met raad en daad. Zo kan u meteen alle nodige plaatsingsmaterialen, lijmen, voegsels en afwerkprofielen bestellen. Uiteraard krijgt u ook hiervoor het nodige advies. Wij leveren deze materialen samen met de gekozen wandtegels of vloeren zodat u zonder verdere vertragingen aan het werk kan.

Naast het leveren van de nodige materialen, kan u ook op ons rekenen voor plaatsingsadvies. Zo voorzien we u van de nodige legpatronen en alle mogelijke tips. Wanneer u tijdens de werken met een vraag zit of er duiken problemen op, dan helpen we u graag verder.

Tegels Van Bergen toonzaal

Levering ter plaatse

Dankzij onze ruime stock en uitstekende relaties met onze leveranciers streven wij naar een snelle levertermijn. Stocks of promoties kan u tijdens de openingsuren van het magazijn direct meenemen of worden binnen een afgesproken termijn geleverd.

Zelf afhalen

Indien gewenst mag u uw bestelling ook ter plaatse afhalen. Als iets niet op voorraad is, krijgt u een telefoontje. Een medewerker helpt u bij het inladen.