Ons aanbod

Of u nu langskomt voor de living, de keuken, slaapkamers, de veranda, de garage, het terras, …
Van Bergen heeft steeds een oneindige keuze in tegels voor binnen én buiten.

Vloertegels

Kom zeker in onze toonzaal alle nieuwigheden ontdekken. Vanuit onze jarenlange kennis selecteerden wij enkele tientallen kwaliteitsmerken vloertegels waarin we sterk geloven. Binnen ons totale aanbod hebben we steeds een oplossing voor elke behoefte, stijl, smaak of budget.

We volgen ook de laatste trends: bijvoorbeeld de houtstructuur of houtlook tegels, ook keramisch parket genoemd. De structuren zijn duidelijk voelbaar en de tegels geven de indruk van een houten vloer. Groot voordeel is natuurlijk dat u een ‘houten vloer’ bekomt met tegels die bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn.

Wandtegels

Ook voor uw keuken, badkamer, toiletruimte, … vindt u bij Van Bergen een ruime keuze aan wandtegels.

Een laatste trend is de vloer- en wandtegels in elkaar te laten overlopen door bijvoorbeeld met vloertegels de badwand af te werken zodat u een strak geheel bekomt.

Van Bergen begeleidt u graag bij uw keuze en selecteert voor u een uitgebreid assortiment wandtegels van topkwaliteit. Ons gamma wandtegels bestaat uit grote en kleine formaten zodat u voor elk project de juiste wandtegel kan kiezen.

Alle vloer- en wandtypes, combinaties, mozaïeken, formaten,… zijn mogelijk. Tegenwoordig zijn de meeste tegels zelfs toepasbaar als vloertegel en als wandtegel.

Tegels Van Bergen toonzaal

Maatwerk

Van Bergen biedt alle maatwerk voor binnen en buiten. Wij creëren de gewenste vensterbanken, dorpels, werkbladen, schouw- en gevelbekleding, trappen,… In composiet, in arduin, marmer, graniet of een andere soort natuursteen. U mag rekenen op een totaalservice, inclusief opmeting en plaatsing.

Natuursteen

Van Bergen biedt alle maatwerk voor binnen en buiten. Wij creëren de gewenste vensterbanken, dorpels, werkbladen, schouw- en gevelbekleding, trappen,… in arduin, marmer, graniet of een andere soort natuursteen. U mag rekenen op een totaalservice, inclusief opmeting en plaatsing.

Kwaliteit en onderhoud

Tips en weetjes

  • Op welke manier kunnen tegels geplaatst worden?
  • Welke legpatronen bestaan er voor keramische tegels?
  • Welk onderhoud vragen keramische vloertegels?
  • Wat zijn de effecten van kleur, licht en ruimte?
  • Hoe kan ik de tegels best onderhouden?
  • Wat zijn de eigenschappen van keramische tegels?
  • Hoe wordt de slijtweerstand van een tegel weergegeven?
  • Welke verschillende soorten keramische tegels bestaan er?